Ciuperci umplute cu ouă de prepeliță. Vă propun astăzi un aperitiv pe bază de ciuperci și ouă de prepeliță, ideal pentru o gustare ușoară sau pentru platourile cu aperitive de pe masa de sărbători. Pe lângă faptul că sunt foarte gustoase, se prepară foarte repede și nu necesită mare îndemânare. În mai puțin de 30 minute obțineți un aperitiv apetisant și aspectuos. Să nu uităm de proprietățile benefice pe care le au ouăle de prepeliță asupra organismului uman. Trebuie să încercați acestă rețetă cu ciuperci umplute cu ouă de prepeliță!
Ingrediente ciuperci umplute cu ouă de prepeliță:
- 1 kg ciuperci-(14 ciuperci mari)
- 14 ouă de prepeliță;
- 120 g mozzarella;
- 70 g mușchi file;
- sare și piper;
- mărar.
Preparare ciuperci umplute cu ouă de prepeliță:
Spălăm ciupercile, le îndepărtăm codițele și le așezăm în tavă pe hârtie de copt. Le condimentăm cu sare și piper după gust.În fiecare ciupercă punem câte o 2 lingurițe de mozzarella rasă și o presăm ușor pentru a o așeza uniform.
Tăiem mușchiul file în bucăți mai mici și îl punem peste mozzarella.
Punem câte un ou în fiecare ciupercuță și presărăm mărar tocat pe deasupra.
Le punem în cuptorul preîncălzit la 220 grade pentru 15 minute.
Complexitate | Timp de preparare | Nr. porții |
redusă | 25 minute | 14 ciuperci |
POFTĂ BUNĂ!
Dacă vă plac rețetele mele, nu uitați să dați like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog.
Arată așa de bine!! Eu le umplu cu ceapă, morcov și cașcaval. O să încerc și varianta ta, par super delicioase!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Multumesc! Sunt foarte gustoase ❤
ApreciazăApreciază
Delicious!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Am incercat acesta reteta si este delicioasa!Felicitari pentru blog, este foarte tare, se vede ca depui mult interes, retetele sunt foarte bine structurate si detaliate.
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Multumesc!
ApreciazăApreciază