Biscuiti cu ovaz si banana

Biscuiți cu ovăz și banane – cookies fără zahăr, este un desert rapid, gustos, preparat din câteva ingrediente. Acești biscuiți sunt sănătoși, deoarece sunt cu fulgi de ovăz, fiind ideali și pentru copii, dar si pentru adulții care țin dieta sau cură de slăbire. Ca și ingrediente folosim banane coapte, cu coaja maro (sau în curs de devenire). Nu trebuie să aruncați bananele cu coaja maro, deoarece cu ele se fac cele mai aromate deserturi – de exemplu banana bread sau clătite. Acești biscuiți cu fulgi de ovăz și banane sunt numai buni de mâncat dimineața la cafea sau cu un pahar de lapte. Sunt o gustare, de luat la pachet la școală, facultate sau loc de muncă. Decorarea biscuiților cu ciocolata sau cu nuci, stafide, migdale, alune, semințe de dovleac, sau floarea soarelui etc. este opțională. În maxim 30 de minute avem niște biscuiți aromați, dulci, fără făină, zahăr, ouă, unt. Dacă v-a plăcut această rețetă video și vreți să vedeți și altele similare, vă rog să  vă abonați la canalul meu de YouTube.

Ingrediente fursecuri cu fulgi de ovăz și banane fără zahăr:

  • 2 banane mari coapte;
  • 200 g fulgi de ovăz;
  • scorțișoară;
  • esență de vanilie;
  • 50 g nucă;
  • 50 g merișoare;

Preparare biscuiți cu fulgi de ovăz și banane-fără zahăr rețeta video:

Biscuiți cu fulgi de ovăz și banane fără zahăr-rețeta video pas cu pas

Punem bananele pe o farfurie, cu ajutorul unei furculițe, le pisăm până obținem un piure fin. Într-un castron încăpător punem fulgii de ovăz, scorțișoara, esența de vanilie, piureul de banane, miezul de nucă, merișoarele le amestecăm până se omogenizează.

Pregătim o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem o lingură din compoziție și aplatizăm puțin cu mâna astfel încât să ia forma unor biscuiți.

Băgăm tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 15 minute.

ComplexitateTimp de preparare
Nr. porții
redusă30 de minute18 biscuiți

POFTĂ BUNĂ!

Dacă doriți să vedeți mai multe rețete delicioase, vă invit să vă abonați la Canalul meu de YouTube.

Publicat de Evelinasfood

Bună! Eu sunt Popa Evelina și acesta este blogul meu! Dacă e prima dată când intri aici, îți urez bun venit! Răsfoind un pic blogul, vei descoperi cu ușurință că pasiunea mea este gătitul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: