Paste cu brânză la cuptor

Paste cu brânza la cuptor sau budinca din paste cu brânză și stafide este o rețetă simplă care se prepară foarte ușor. Pot fi făcute și cu brânza sărată, dar și cu brânza mai puțin sărată și stafide, pentru varianta dulce. Eu am avut o brânza puțin sărată, am adăugat stafide, zahăr și le-am făcut dulci. Pastele cu brânză pot fi consumate reci cât și calde.

Vă invit să încercați rețeta de paste cu brânză și stafide la cuptor!

Ingrediente budincă cu brânza la cuptor:

  • 600 g telemea de vacă;
  • 400 g paste;
  • 3 ouă;
  • 50 g stafide;
  • 50 g zahar;
  • 100 g iaurt grecesc;
  • esență de vanilie.

paste-cu-branza-la-cuptor-reteta

Preparare paste cu brânză la cuptor rețeta video:

Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert, se scurg și se clătesc cu apă rece.

Brânza o dăm pe răzătoare. Într-un castron încăpător punem brânza, ouăle, zahărul, iaurtul grecesc, stafidele și esența de vanilie și amestecam bine.

Într-o tava de yena, punem un strat de paste, apoi 3-4 linguri din amestecul de brânza și amestecam. Punem restul de paste și restul de brânză și amestecăm bine. Băgăm tava la cuptorul preîncălzit la 190 grade pentru aproximativ 45 de minute.

Complexitate Timp de preparare Nr. porții
redusă 1 oră 6 porții

Pofta bună!

Dacă doriți să vedeți mai multe rețete delicioase, vă invit să vă abonați la Canalul meu de YouTube.

Publicat de Evelinasfood

Bună! Eu sunt Popa Evelina și acesta este blogul meu! Dacă e prima dată când intri aici, îți urez bun venit! Răsfoind un pic blogul, vei descoperi cu ușurință că pasiunea mea este gătitul.

2 gânduri despre „Paste cu brânză la cuptor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: